Hytta alene

Jeg er på hytta aleina i helga – deilig!

Det er cirka 14 grader ute, overskyet med streif av sol og det har vært en god del vind – ergo ikke insekter. Trodde et øyeblikk at insektene hadde tatt ferie, men tok feil – nok av knott fortsatt!

Sitter inne og titter ut ned mot fuglekassene og Fisketjern. Ser at vi har gjester i minst to av fuglekassene. Koselig! Jeg har sjekka blomstrene og det har vært gjester siden sist – igjen! – en nåå har jeg montert viltkamera, så nå er jeg spent å se hva vi har tuslende rundt hytta når vi ikke er her.

Lader batteriene (de fysiske til hytta, altså…) og varmtvannstanken. Det var såpass kjølig i hytta at jeg fyrer i ovnen i tillegg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.